Autor Wątek: Pytanie odnośnie planu treningowego...  (Przeczytany 6873 razy)

Pendzoncy

• Newbie
  • *
Pytanie odnośnie planu treningowego...
« dnia: Marzec 26, 2018 »
Witam. Chodzę sobie na treningi już 5 miesięcy i stosuję tylko jeden plan treningowy. Idzie mi nim bardzo dobrze ale już zaczyna mi się on nudzić. Chciałbym wykupić plan tutaj na Fabryka Siły ale mam pewien problem. Nie jestem jakiś bardzo gruby ale też nie jestem szczupły, nie wiem jak to określić. Przez te 5 miesięcy zmieniłem sylwetkę na nieco lepszą ale nie jest to efekt jaki chciałbym osiągnąć. Chciałbym się nieco bardziej wyrzeźbić i tutaj rodzi się moje pytanie, jaki plan kupić? najpierw na odchudzanie czy już mógłbym kupić plan na rzeźbę, a niechciane oponki etc. zniknęłyby w trakcie stosowania planu na rzeźbę... Nie bardzo rozumiem jak działa organizm i chciałbym prosić o pomoc kogokolwiek z was. A poza tym jeśli dostanę już plan i np. jakiejś maszyny nie będzie na mojej siłowni to kombinować z zamianą na jakieś inne ćwiczenie, czy zmieniać od razu lokal? Dziękuję z góry za odpowiedzi :)

Ekspert Fabryki Siły

• Global Moderator
  • Sr. Member
Odp: Pytanie odnośnie planu treningowego...
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 27, 2018 »
Po wykupieniu planu i po tym jak eksperci się zapoznają z Twoją ankietą, dobiorą cel jaki będzie najodpowiedniejszy, na ten moment zaznacz, że chcesz wyrzeźbić mięśnie. A i o sprzęt na siłowni się nie martw, w ankiecie zaznaczasz, jaki masz do dyspozycji, a jak się okaże, że coś źle zaznaczyłeś, to też nic nie szkodzi masz stały dostęp do ekspertów, na pewno coś poradzą. 
Pozdrawiam.