Autor Wątek: Dieta  (Przeczytany 4224 razy)

Damiann

• Newbie
  • *
Dieta
« dnia: Październik 11, 2017 »
Witam mam 18 lat,170cm wzrostu ważę 64 kilo.Chciałbym przytyć,lecz nie bardzo wiem jak :/.Posiedziałem trochę na necie i obliczyłem,że potrzebuję ok.2600kcal, 105g białka 100g tłuszczy i 320g. węgli.Spróbowałem tyle zjeść,lecz jest to dla mnie zdecydowanie za dużo :D,jaką odzywkę polecacie,aby uzupełnić moje braki? Może jakieś produkty które nie są zbyt drogie a mają dużo potrzenych substancji?
Nie wiem czy to aż tak ważne ćwiczę 3 razy w tygodniu na siłowni,codziennie robię pompki.

Maksym Riznyk

• Global Moderator
  • Newbie
Odp: Dieta
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 12, 2017 »
Siemanko.
No właśnie najtrudniejsze w tym wszystkim to zmielić całe jedzenie.
Jeżeli mówimy o pełnowartościowych posiłkach.
Może gainer + białeczko.
Zapraszam na mój FaceBook:
[link widoczny po zalogowaniu]
Poradniki YouTube:
[link widoczny po zalogowaniu]

Damiann

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 14, 2017 »
Myślałem o Mutant Mass,co o tym myślicie? Jakie białko jest waszym zdaniem dla mnie najlepsze?

Abetalipoproteinemia

• Global Moderator
  • Full Member
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 17, 2017 »
Myślałem o Mutant Mass,co o tym myślicie? Jakie białko jest waszym zdaniem dla mnie najlepsze?

Od siebie polecam sprawdzić Mass ATTACK, który jest polecany przez Fabrykę Siły → http://www.fabrykasily.pl/suplementy/mass-attack-najlepszy-produkt-na-rozwoj-masy-miesniowej

Generalnie dietę bym trochę zmienił, białko podwyższył do 120 kosztem ucięcia węgli. Wysoki bilans diety jest do ogarnięcia, wystarczy bazować na wysokokalorycznych produktach podbijających wartość poszczególnych posiłków.